Konferenca e rektorëve “Universiteti, politika dhe vlerat themelore të arsimit të lartë”

13/02/2020

Konferenca e rektorëve “Universiteti, politika dhe vlerat themelore të arsimit të lartë”

Me rastin e shënimit të 50 vjetorit të themelimit të Universitetit të Prishtinës, u organizua konferenca e rektorëve me temë “Universiteti, politika dhe vlerat themelore të arsimit të lartë”. Qendra për Arsim e Kosovës, u përfaqësua nga prof.Dr. Dukagjin Pupovci, i cili mbajti një fjalë rasti me përqendrim në ndërveprimin e politikës me universitetet.

Kjo konferencë pjesërisht është mbështetur edhe nga projekti QAINT që ka për qëllim rritjen e cilësisë, llogaridhënies, integritetit dhe transparencës në arsimin e lartë e që financohet nga Agjencia Austriake për Zhvillim (ADA).

.